​ញាំ​ផ្កា​ឡៃ​ហ៊ាង

៙ គ្រឿងផ្សំ​
- ផ្កា​ឡៃ​ហ៊ាង ក្ដិច​ពី​ចង្អោ​ម ៤ ចានចង្កឹះ​
- សាច់​បង្គា​ស្រុស​ឆ្អិន ៣០០ ក្រាម​
- ខ្ទឹមស ហាន់​ជា​ចំណិត​ស្ដើង ៥ កំពឹស​
- ម្ទេសដៃនាង​ហាន់ ៦-៨ គ្រាប់​
- ដូង​លីង ២ ស្លាបព្រា​បាយ​
- ទឹកម្ទេស ២ ស្លាបព្រា​បាយ​
- សណ្ដែកដី​លីង ១ ស្លាបព្រា​បាយ​
- ទឹកស្អាត ៤ ស្លាបព្រា​បាយ​
- ទឹកក្រូច​ឆ្មារ ៤ ស្លាបព្រា​បាយ​
- ស្ករត្នោត ៣ ស្លាបព្រា​បាយ​
៙ វិធី​ធ្វើ​
១. ស្រុស​ផ្កា​ឡៃ​ហ៊ាង កូរ​ស្ករត្នោត​ជាមួយ​ទឹកត្រី និង​ទឹក​ក្រូចឆ្មារ​ឲ្យ​ចូលគ្នា រួច​បន្ថែម​ទឹកម្ទេស​ចូល កូរ​ឲ្យ​ចូលគ្នា​សព្វ ភ្លក្ស​រសជាតិ​តាម​ចំណូលចិត្ត ។​
២. យក​ផ្កា​ឡៃ​ហ៊ាង ច្របល់​ជាមួយ​បង្គា​ស្រុស ម្ទេស សណ្ដែកដី ដូង​លីង និង​ខ្ទឹមក្រហម​ជាការ​ស្រេច ៕

Source: http://knowledge.cen.com.kh/index.php?option=com_content&view=article&id=892:2011-01-25-03-01-37&catid=37:how-to-cook-food&Itemid=56

Share this post

Post a comment

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum:

Next Post
Newer Post
Previous Post
Older Post