- បង្គាបកសំបក វះខ្នង ៣០០ ក្រាម
- គ្រឿងការី ២-៣ ស្លាបព្រាបាយ
- ក្បាលខ្ទិះ ១ ចានចង្កឹះ
- ស្លឹកក្រូចសើច ហាន់ជាសរសៃឆ្មារៗ ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ជីរនាងវង ១ ចានចង្កឹះ
- ទឹកស្អាត ២ ស្លាបព្រាបាយ
- ស្ករ ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ប្រេងឆា ម្ទេសដៃនាង ហាន់សរសៃឆ្មារៗ និងម្សៅសាលី ។
៙ វិធីធ្វើ
១. យកបង្គាច្របល់ជាមួយម្សៅសាលីបន្ដិចបន្តួច រួចយកទៅបំពង ទុកឲ្យស្រស់ប្រេង ទើបរៀបដាក់ចានត្រៀមទុក ។ ឆាគ្រឿងការីជាមួយប្រេងឆាឲ្យឈ្ងុយ ទើបដាក់ក្បាលខ្ទិះចូលឆាជាមួយ ។
២. រង់ចាំរហូតខ្ទិះឡើងប្រេង ទើបផ្សំរសជាតិ បន្ទាប់មកបិទភ្លើងរួចដួសស្រោចលើបង្គា និងរោយពីលើ ដោយស្លឹកក្រូចសើច ជីរនាងវង និងម្ទេសដៃនាង ៕
Source: http://knowledge.cen.com.kh/index.php?option=com_content&view=article&id=917:2011-01-31-03-17-50&catid=37:how-to-cook-food&Itemid=56