+ផ្ទី សាលាដ៏ ប្រ៊ូកខូលី ឃិនឆាយបារាំង និង ការ៉ុត ជាបន្លែជួយផលិតសារជាតិស្តើងៗស្រោបលើតួធ្មេញ ធ្វើឲ្យធ្មេញរលោងមិនជាប់ស្អិតកំណកជ័រពីទឹក និង កាហ្វេ ។
+ពពួកផ្លែឈើមានកាកសរសៃច្រើន ដូចជាផ្លែប៉ោមបំពេញតួនាទីប្រៀបដូចជាច្រាសដុសធ្មេញពីធម្មជាតិ ជួយខាត់ធ្មេញឲ្យសស្អាតរាល់ពេលដែលយើងទំពាវា ។
+ផ្លែស្ត្របឺរីស្រស់សម្បូរទៅដោយគុណសម្បតិ្តជួយសម្អាតសាច់ ធ្មេញ ។ ដោយគ្រាន់តែយកសាច់របស់វាមានលក្ខណៈទន់ៗមកជូតដុសនៅលើធ្មេញ រាល់ថ្ងៃ សាច់ធ្មេញដែលពីមុនមកមានពណ៌ស្រអាប់ លឿង នឹងប្រែសភាពមកជា សវិញដោយខ្លួនឯង ។ ប៉ុន្តែក្រោយពេលខាត់ធ្មេញហើយកុំភ្លេចខ្ពុរមាត់ដោយទឹកទទេផង ដើម្បី
Source: http://knowledge.cen.com.kh/index.php?option=com_content&view=article&id=1097:06-04-2011&catid=34:2010-06-18-06-48-24&Itemid=53