+ ខ្ញី : ជួយរំលាយអាហារ ជួយបណ្តេញខ្យល់ ធ្វើឲ្យឈាមរត់បានស្រួល និង ជួយភ្ញោចដល់ប្រព័ន្ធដុតកម្លោចអាហារទៀតផង ។
+ ស៊ុត : សម្បូរទៅដោយសារជាតិអាហារគ្រប់យ៉ាង ងាយលម្អិតហើយឆ្អែតបានយូរ ។
+ សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ : សម្បូរទៅដោយប្រូតេអ៊ីន ជួយជួសជុលចំណែកដែលសឹករេចរឹល ។ ជាងនោះទៅទៀត សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំលាយខ្ទឹមស អាចជួយទប់ស្កាត់សារជាតិបង្ករោគមហារីកបានថែមមួយចំណែកទៀត ។
+ ស្រូវសាលី : ជួយឲ្យប្រព័ន្ធបន្ទោបង់មានដំណើរការល្អ ធ្វើឲ្យរាងកាយត្រជាក់ និង ស័ក្តិសមសម្រាប់អ្នកជំងឺទទួលទាន ។
+ ដំបូន្មាន : បបរសាមចូកធ្វើពីអង្ករ សម្រូបដែលមានជាតិសរសៃច្រើនស័ក្តិសមសម្រាប់អ្នកទល់លាមកទទួលទាន ព្រមទាំងវីតាមីន A-B ធាតុដែក កាល់ស្យូម អាចការពារមហារីក និង ប៉ូវខួរក្បាល ។
Source: http://knowledge.cen.com.kh/index.php?option=com_content&view=article&id=1096:06-04-2011&catid=35:2010-06-18-07-24-04&Itemid=54