រូបមន្តដែលជួយឲ្យពោតស្ងោររបស់អ្នកមានទាំងរសជាតិឆ្ងាញ់ និងក្លិនឈ្ងុយនោះ អ្នកគ្រាន់តែស្ងោរវាជាមួយទឹកដោះគោឆៅ ធ្វើយ៉ាងណាឲ្យបរិមាណទឹកដោះគោឆៅលិចផ្លែពោតស្ងោររហូតដល់ឆ្អិន បន្ទាប់មកស្រស់ទុកឲ្យស្រស់ទឹកទុកដាក់ជាការស្រេច ៕
Source: http://knowledge.cen.com.kh/index.php?option=com_content&view=article&id=1075:2011-03-10-02-54-13&catid=36:2010-06-18-07-24-41&Itemid=55