​ស្ងោរ​ពោត​ឲ្យ​មាន​រសជាតិ​ឈ្ងុយឆ្ងាញ់​


ពោត​ស្ងោរ​ត្រូវបាន​គេ​ចាត់ទុកថា ជា​អាហារសំរន់​ក្រពះ​ម្យ៉ាង ដែល​គេ​ឧស្សាហ៍​ទទួលទាន​វា​នៅ​ចន្លោះ​អាហារ​ប្រចាំ​ពេល​ទាំងបី ។ ក៏ប៉ុន្តែ​បញ្ហា​ដែល​កើតមាន​នោះ គឺ​ក្រោយពេល​ស្ងោរ​ឆ្អិន ហើយ​មិនសូវមាន​រសជាតិ​ផ្អែម​ឆ្ងាញ់ ។
រូបមន្ត​ដែល​ជួយ​ឲ្យ​ពោត​ស្ងោរ​របស់​អ្នកមាន​ទាំង​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់ និង​ក្លិន​ឈ្ងុយ​នោះ អ្នក​គ្រាន់តែ​ស្ងោរ​វា​ជាមួយ​ទឹកដោះគោឆៅ ធ្វើយ៉ាងណា​ឲ្យ​បរិមាណ​ទឹកដោះគោឆៅ​លិច​ផ្លែ​ពោត​ស្ងោរ​រហូតដល់​ឆ្អិន បន្ទាប់មក​ស្រស់​ទុក​ឲ្យ​ស្រស់ទឹក​ទុកដាក់​ជាការ​ស្រេច ៕


Source: http://knowledge.cen.com.kh/index.php?option=com_content&view=article&id=1075:2011-03-10-02-54-13&catid=36:2010-06-18-07-24-41&Itemid=55

Share this post

Post a comment

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum:

Next Post
Newer Post
Previous Post
Older Post