​តិច​និក​ចៀនត្រី​ស្រស់​កុំ​ឲ្យ​កោង​


ត្រី​ស្រស់ នៅពេលដែល​អ្នកយក​វា​មក​ចៀន វា​ច្រើនតែ​បែក​សាច់ ឬ​កោង ប៉ុន្ដែ​ដើម្បី​ការពារ​បញ្ហា​នេះ ចំពោះ​សាច់​ត្រី​ដែល​វះ​យក​ឆ្អឹង​ចេញរួច អ្នក​គួរ​ចៀន​វា​ដោយ​ចៀន​ផ្នែក​ស្បែក​ជាមុន ហើយ​ប្រើ​វែក​សង្កត់​លើ​សាច់​ត្រី ដើម្បី​កុំ​ឲ្យ​សាច់​ត្រីកោង​ឡើង ។ បន្ទាប់មក​អ្នក​ត្រូវ​ត្រឡប់​ត្រី​ទៅ​ចៀន​ផ្នែក​ខាងក្នុង រហូតដល់​ត្រី​ឡើង​លឿង​ស្រួយ​ឆ្អិន ទើប​ស្រង់​ឡើង​ចេញពី​ខ្លាញ់​ជាការ​ស្រេច ៕


Source: http://knowledge.cen.com.kh/index.php?option=com_content&view=article&id=1066:2011-03-04-01-54-48&catid=36:2010-06-18-07-24-41&Itemid=55

Share this post

Post a comment

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum:

Next Post
Newer Post
Previous Post
Older Post