​ទុក​ផ្លែ​ម្ទេស​ឲ្យ​នៅ​ពណ៌​ស្រស់​បានយូរ​

ជាធម្មតា ​ផ្លែ​ម្ទេស​នៅ​ស្រស់​មិនទាន់​យកទៅ​ធ្វើ​អ្វី​នោះ រមែង​មាន​ពណ៌​ស្រស់​គួរ​ឲ្យ​ចង់​ទទួលទាន ក៏ប៉ុន្ដែ​ក្រោយពេល​យក​វា​ទៅ​ទុកចោល​ភាគច្រើន វា​ប្រែប្រួល​ទៅជា​ពណ៌​ខ្មៅ​មិនគួរ​ឲ្យ​ចង់​ទទួលទាន នេះ​ជា​បញ្ហា​មួយ​ដែល​ស្ត្រី​មេផ្ទះ​រមែង​ជួប​ញឹកញាប់​បំផុត ។​
ដើម្បី​បំបាត់​បញ្ហា​នេះ​ជាការ​ងាយស្រួល​បំផុត ដោយ​គ្រាន់តែ​ប្រើ​ផ្លែក្រូច​ឆ្មា​រចិត​ច្របាច់ ទឹក​លាយ​ជាមួយ​ម្ទេស​ដែល​ពណ៌​ខ្មៅ​នោះ ម្ទេស​របស់​អ្នកនឹង​ប្រែ​ពណ៌​ស្រស់​វិញ​មិន​ខាន ៕

Source: http://knowledge.cen.com.kh/index.php?option=com_content&view=article&id=1064:2011-03-02-01-42-46&catid=36:2010-06-18-07-24-41&Itemid=55

Share this post

Post a comment

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum:

Next Post
Newer Post
Previous Post
Older Post