​ផលប្រយោជន៍​ផ្លែ​ទំពាំងបាយជូរ (​ខ្មៅ​-​ក្រហម និងស្វាយ​)

- ញ៉ាំ​ទាំង​សំបក និង​គ្រាប់​មាន​ជីវជាតិ ១០០ ដង លើសពី​សាច់​ទំពាំងបាយជូរ​
- ការពារ​ប្រព័ន្ធ​ចរន្ត​បេះដូង គឺថា​បំបាត់​ការធ្វើ​ឲ្យ​ឈាម​ស្ទះ​-​បំបាត់ Cholesterol និង​ប្រឆាំងនឹង​ការ​រឹង​សរសៃ​
- ជួយ​បន្ធូរ​ស​សៃ​ឈាម (paroir) សរសៃ​
- បន្ថយ​កំរិត​ឈាម និង​ការឈឺ​សន្លាក់​ដៃជើង
- ទប់ស្កាត់  Prostate Cancer  និង​មហារីក​ដោះ​
- ប្រើ​ទឹក​ទំពាំងបាយជូរ ដើម្បី​ជួយ​ខួរ និង​បន្ថយ​ជម្ងឺ​ប៉ះពាល់ ជម្ងឺ​ស​សៃ​ប្រាសាទ​
- គេ​បានធ្វើ​បទពិសោធន៍​លើ​ជន​មួយចំនួន  ។ ជន​ទាំងនោះ បាន​ពិសា​ទឹក​ទំពាំងបាយជូរ ៣ ដង​ក្នុង​មួយ សប្តាហ៍ គឺអាច​កាត់បន្ថយ​ជម្ងឺ Alzeihmer បាន ៧០​ភាគរយ
- បទពិសោធន៍​បានបង្ហាញ​ឲ្យ​ឃើញថា ទំពាំងបាយជូរ​បា​នប​ង្កើ​ន​បានជា​ច្រើន​នូវ​ភាព​ចងចាំ ៕



Source: http://knowledge.cen.com.kh/index.php?option=com_content&view=article&id=1071:2011-03-08-09-17-10&catid=51:2010-12-10-02-41-42&Itemid=79

Share this post

Post a comment

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum:

Next Post
Newer Post
Previous Post
Older Post