វិធី​ជ្រើស​ក្រូចឆ្មារ​ឲ្យ​បាន​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់


ស្ត្រី ​មេផ្ទះ​ភាគច្រើន តែងតែ​ទិញ​ក្រូចឆ្មារ​មក​ទុក​ក្នុង​ផ្ទះបាយ មិនសូវ​ឲ្យ​ដាច់​ទេ ព្រោះ​រមែង​ត្រូវ​ការប្រើ​ជារឿយៗ ស្ទើរតែ​រាល់ថ្ងៃ ។ ប៉ុន្ដែ​ដើម្បី​បាន​ក្រូចឆ្មារ ដែល​ជួយ​ឲ្យ​ការ​ផ្សំ​ជាមួយ​អាហារ​ទៅ​មាន​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់ ដូច្នេះ​អ្នក​ត្រូវ​ចេះ​វិធី​ជ្រើស​ទិញ​ក្រូចឆ្មារ ។​
វិធី​ងាយៗ​សម្រាប់​ស្ត្រី​មេផ្ទះ ក្នុងការ​ជ្រើស​ទិញ​ក្រូចឆ្មារ ដើម្បី​យកមក​ផ្សំ​អាហារ​ឲ្យ​មាន​ក្លិន និង​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់​ជាង​ធម្មតា គឺ​អ្នក​ត្រូវ​ជ្រើស​ក្រូចឆ្មារ​ដែលមាន​ពណ៌​បៃតង​ស្រស់ ព្រោះ​សំបក​ក្រូចឆ្មារ​ពណ៌​បៃតង មាន​ជាតិ​ប្រេង​ក្រអូប​ជាង​ក្រូចឆ្មារ​ដែលមាន​សំបក​ពណ៌​លឿង ។ ម្យ៉ាងទៀត វា​មាន​រសជាតិ​ជូរ និង​មាន​ក្លិនក្រអូប គួរ​ឲ្យ​ចង់​ទទួលទាន ៕


Source: http://knowledge.cen.com.kh/index.php?option=com_content&view=article&id=1060:2011-03-01-02-49-06&catid=38:woman-and-house-work&Itemid=57

Share this post

Post a comment

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum:

Next Post
Newer Post
Previous Post
Older Post