ត្រួយ​ស្វាយ​មានគុណ​ប្រយោជន៍​ជួយ​ព្យាបាល​ជំងឺរាក់​ស៊ី​ធ្មេញ​

អ្នកដឹង ​ទេ​ថា ត្រួយ​ខ្ចី​របស់​ស្វាយ ដែលមាន​ពណ៌​ត្នោត​ក្រហម​នេះ គឺជា​អាហារ​ដែលមាន​គុណប្រយោជន៍ ចំពោះ​សុខភាព​ខ្លាំងណាស់ ព្រោះ​វា​សម្បូរ​ទៅដោយ​ហ្វូ​ស​ហ្វ័​រ ដែលមាន​ចំណែក​ធ្វើ​ឲ្យ​ឆ្អឹង និង​ធ្មេញ​រឹងប៉ឹង ។ ក្រៅពីនេះ​វីតាមីន C ដែល​សម្បូរ​នៅក្នុង​ត្រួយ​ស្វាយ គឺជា​អ្នក​ជួយ​ពង្រឹង​ប្រព័ន្ធ​ការពារ​រាងកាយ និង​ជួយ​ការពារ​ជំងឺរាក់​ស៊ី​ធ្មេញ ។​
បញ្ជី​រាយ​មុខម្ហូប​ដែល​ប្រើ​ត្រួយ​ស្វាយ មានដូចជា​ញ៉ាំ​ត្រួយ​ស្វាយ សាច់​អាំង ឬ​ត្រីឆ្អើរ ។ អ្នកខ្លះ​ទៀត​ក៏​អាចយ​កវា​ទៅ​ហូប​ស្រស់ៗ ធ្វើជា​អន្លក់​ជ្រលក់​ទឹកគ្រឿង ឬ​ជ្រលក់​ត្រី​ប្រៃ ដោយ​រសជាតិ​ជូរ​ជ្រះ​របស់​វា ជួយ​លើក​រសជាតិ​អាហារ​បាន​យ៉ាង​ល្អ ៕

Source: http://knowledge.cen.com.kh/index.php?option=com_content&view=article&id=987:2011-02-17-04-27-45&catid=51:2010-12-10-02-41-42&Itemid=79

Share this post

Post a comment

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum:

Next Post
Newer Post
Previous Post
Older Post