សម្បក​ស៊ុត​អាច​ប្រើ​ធ្វើ​ជី​បាន

បើ​ចង់​ច្នៃ​យក​សម្បក​ស៊ុត​មក​ប្រើ​ធ្វើ​ជី គឺ​គ្រាន់តែ​យើង​នាំយក​សម្បក​ស៊ុត ដែល​គោះ​យក​សាច់​ក្នុង​ហើយ​នោះ មក​បុក​ឲ្យ​ម៉ដ្ឋ ហើយ​ចាក់ទឹក​ក្ដៅ​ឧណ្ណៗ​ត្រាំ​ទុកចោល ។ ត្រូវ​ត្រាំ​ទុក​យ៉ាងហោចណាស់​ឲ្យ​បាន ២ ទៅ ៣ យប់ ទើប​យក​ទឹក​ដែល​ត្រាំ​សម្បក​ស៊ុត​នោះ ស្រោច​លើ​ដើមឈើ ព្រោះ​អាចជួយ​ឲ្យ​ដើមឈើ​ឡើង​ពណ៌​បៃតង​ស្រស់ និង​រីក​ដុះ​បានល្អ ។​
ការប្រើ​ជី​មួយ​មុខ​បែបនេះ ក្រៅពី​ងាយស្រួល​ង​យ​និង​មិនចាំបាច់​ចំណាយ​ប្រាក់ ទៅលើ​ការប្រើប្រាស់​ជី​ផ្សេងៗ​ទៀត​ទេ ៕

Source: http://knowledge.cen.com.kh/index.php?option=com_content&view=article&id=1017:2011-02-23-03-06-26&catid=36:2010-06-18-07-24-41&Itemid=55

Share this post

Post a comment

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum:

Next Post
Newer Post
Previous Post
Older Post