
បើចង់ច្នៃយកសម្បកស៊ុតមកប្រើធ្វើជី គឺគ្រាន់តែយើងនាំយកសម្បកស៊ុត ដែលគោះយកសាច់ក្នុងហើយនោះ មកបុកឲ្យម៉ដ្ឋ ហើយចាក់ទឹកក្ដៅឧណ្ណៗត្រាំទុកចោល ។ ត្រូវត្រាំទុកយ៉ាងហោចណាស់ឲ្យបាន ២ ទៅ ៣ យប់ ទើបយកទឹកដែលត្រាំសម្បកស៊ុតនោះ ស្រោចលើដើមឈើ ព្រោះអាចជួយឲ្យដើមឈើឡើងពណ៌បៃតងស្រស់ និងរីកដុះបានល្អ ។
ការប្រើជីមួយមុខបែបនេះ ក្រៅពីងាយស្រួលងយនិងមិនចាំបាច់ចំណាយប្រាក់ ទៅលើការប្រើប្រាស់ជីផ្សេងៗទៀតទេ ៕
Source: http://knowledge.cen.com.kh/index.php?option=com_content&view=article&id=1017:2011-02-23-03-06-26&catid=36:2010-06-18-07-24-41&Itemid=55