នៅពេលឆារួចរាល់ហើយ ចូរដួសដាក់ថាស រួចយកស្លឹកស្ពៃខៀវ ឬស្ពៃចង្កឹះស្រស់មកគ្របពីលើឲ្យជិត បន្ទាប់មកយកក្រណាត់ស្បៃគ្របពីលើមួយជាន់ឲ្យជិត នោះនឹងអាចជួយរក្សាឲ្យមីសួ ឬសរសើមីរបស់អ្នកឲ្យមានសភាពទន់ល្មើយ និងមានរសជាតិឈ្ងុយឆ្ងាញ់ដូចដើម ៕
Source: http://knowledge.cen.com.kh/index.php?option=com_content&view=article&id=1043:2011-02-26-02-41-45&catid=36:2010-06-18-07-24-41&Itemid=55