​វិធី​ទុក​មីសួ ឬ​សរសៃ​មី​ឲ្យ​បានយូរ

មីសួ ឬ​សរសៃ​មី​ទាំង​កញ្ចប់ ទាំង​មី​ដុំ បើ​ចង់​រក្សាទុក​ឲ្យ​បានយូរ ពិសេស​អាច​រក្សា​រសជាតិ ឲ្យ​នៅតែ​ឈ្ងុយឆ្ងាញ់​នោះ គួរ​អនុវត្ត​វិធី​ដូចជា :
នៅពេល​ឆា​រួចរាល់​ហើយ ចូរ​ដួស​ដាក់​ថាស រួច​យក​ស្លឹក​ស្ពៃខៀវ ឬ​ស្ពៃចង្កឹះ​ស្រស់​មក​គ្របពីលើ​ឲ្យ​ជិត បន្ទាប់មក​យក​ក្រណាត់​ស្បៃ​គ្របពីលើ​មួយ​ជាន់​ឲ្យ​ជិត នោះ​នឹង​អាចជួយ​រក្សា​ឲ្យ​មីសួ ឬ​សរសើ​មី​របស់​អ្នក​ឲ្យ​មាន​សភាព​ទន់ល្មើយ និង​មាន​រសជាតិ​ឈ្ងុយឆ្ងាញ់​ដូចដើម ៕

Source: http://knowledge.cen.com.kh/index.php?option=com_content&view=article&id=1043:2011-02-26-02-41-45&catid=36:2010-06-18-07-24-41&Itemid=55

Share this post

Post a comment

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum:

Next Post
Newer Post
Previous Post
Older Post