សាច់​ជ្រូក ​ក្រូចឆ្មារ

 









*គ្រឿង​ផ្សំ
  • សាច់​ជ្រូក​ចំឡក (​ហាន់​​ទទឹង)​ ​ ​ ១​ កូន​ចាន
  • ខ្ទឹម​ចិញ្ច្រាំ​ ​ ​ ១/៤ កូន​ចាន
  • ទឹកត្រី​ ​ ​ ៣​ ស្លាបព្រា​បាយ
  • ទឹកក្រូច​ឆ្មារ​ ​ ​ ៣​ ស្លាបព្រា​បាយ
  • ម្ទេស​ចិញ្ច្រាំ​ ​ ​ ១.៥ ស្លាបព្រា​បាយ
  • ស្ករស​ ​ ​ ១​ ស្លាបព្រាបាយ
  • ការ៉ុត​ហាន់​ជា​សរសៃ​ ​ ​ ១/៤ កូន​ចាន
  • ស្ពៃ​ក្ដោប​ហាន់​ជា​សរសៃ​ ​ ​ ១/៤ កូន​ចាន
  • ម្សៅ​ស៊ុប​ខ្ទរ​ ​ ​ ១​ ស្លាប​ព្រា​កាហ្វេ
*វិធី​ចំអិន
  1. ដាក់រាយជាទ្រនាប់ សរសៃការ៉ុត​ និង​ សរសៃស្ពៃ​ក្ដោប ក្នុងចាន
  2. ស្រុសឆ្អិន​ល្មម​ សាច់​ជ្រូក
  3. ដាក់​ សាច់ជ្រូកឆ្អិនល្មមនោះ ក្នុងចាន ដែលមានសរសៃការ៉ុត​ និង​ សរសៃស្ពៃ​ក្ដោប​ ជាទ្រនាប់
  4. កូរចូលគ្នា ​ខ្ទឹម​ស​ ទឹកត្រី​ ស្ករស​ ទឹកក្រូច​ឆ្មារ​ ម្ទេស​ និង​ ម្សៅ​ស៊ុប​ខ្នរ​ ដើម្បីធ្វើ​ជា​ទឹក​ញាំ។
  5. ចាក់​ស្រោច ទឹក​ញាំ​​ លើ​សាច់​ជ្រូក ​ដែល​បាន​រៀបចំ​ទុក
  6. ញ៉ាំបាន​ភ្លាម​ ដោយ​ឆ្ងាញ់​ពិសា៕
ដំណកស្រង់ពី http://women.open.org.kh/km/lemon_rawmeat

Share this post

Post a comment

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum:

Next Post
Newer Post
Previous Post
Older Post