ត្រី​បំពង​ស្រួយ​​ ឆា​ជាមួយ​ទឹក​ជ្រលក់

.
 







គ្រឿង​ផ្សំ
  • ហាត់ជាកង់ ត្រី​រ៉ស់​​ ​ ​ ៣០០​ ក្រាម
  • ទឹក​ជ្រលក់​ ​ ​ ២​ ស្លាបព្រាបាយ
  • ទឹក​ត្រី​ ​ ​ ២​ ស្លាបព្រាបាយ
  • ស្ករ​ត្នោត​ ​ ​ ១​ ស្លាបព្រាបាយ
  • ប្រេង​រុក្ខជាតិ​ សំរាប់ឆា​​ ​ ២០​ ក្រាម
  • ទឹក​ធម្មតា​ ​ ​ ២​ ស្លាបព្រាបាយ
  • ម្សៅ​ស៊ុប​ខ្នរ​ ​ ​ ១​ ស្លាបព្រាបាយ
  • ខ្ទឹម​ក្រហម​បំពង​ សំរាប់រោយ​ពី​លើ
គ្រឿង​ផ្សំ​ទឹក​ជ្រលក់
  • ម្ទេស​ក្រៀម​ផ្លែ​ធំ​ ​ ​ ៣​-៤​ ផ្លែ
  • ខ្ទឹម​ក្រហម​ហាន់​ ​ ​ ៦០​ ក្រាម
  • ខ្ទឹម​ស​ ​ ​ ៣០​ ក្រោម
  • កាពិ​ ​ ​ ១​ ស្លាបព្រាបាយ
វិធី​ចំអិន
  1. បំពង ម្ទេស​ក្រៀម​ អោយឈ្ងុយ
  2. ហាន់ខ្ទឹម​ក្រហម​​ ដាក់​បំពង​ក្នុង​ប្រេងអោយ​លឿង
  3. ដួស​ទុក​ខ្ទឹម​ក្រហម​​បំពង​ អោយស្រកប្រេង
  4. បំពងខ្ទឹម​ស​ចិញ្ច្រាំ​ ​ក្នុង​ប្រេងអោយលឿង
  5. ដួស​ទុក ​ខ្ទឹម​ស​បំពង​ អោយស្រកប្រេង
  6. បុក​ម៉ត់ ម្ទេស​ក្រៀម​បំពង
  7. បុកច្របល់ទាល់តែម៉ត់ ម្ទេស​ក្រៀម​បំពង ខ្ទឹម​ក្រហម​បំពង​ ខ្ទឹម​ស​បំពង​ និង​ កាពិ
  8. លាងទឹកត្រី​រ៉ស់​ អោយស្អាត
  9. ទុកត្រីរ៉ស់ស្រក​ទឹក
  10. ដាក់​ចៀន​ត្រីរ៉ស់ អោយលឿង​ស្រួយ ក្នុង​ប្រេង​ក្ដៅ
  11. ដួសដាក់ចាន
  12. ដាក់ប្រេងក្នុងខ្ទះ កំដៅ លើ​ចង្ក្រាន អោយក្តៅ
  13. ដាក់​ទឹក​ជ្រលក់​ ក្នុងខ្ទះ ឆា​អោយ​ឈ្ងុយ
  14. ចាក់​​ទឹក​ធម្មតា​ ចូល​បន្តិច
  15. ដាក់​ច្របល់ ស្ករ​ត្នោត​ ទឹក​ត្រី​ និង​ម្សៅ​ស៊ុប​ខ្នរ​ និង ភ្លក់សាក
  16. ដាក់​ឆា​បញ្ចូល​គ្នា ត្រី​រ៉ស់​ចៀន
  17. ដួស​ដាក់​ចាន
  18. រោយ​ខ្ទឹម​ក្រហម​បំពង ​ពី​លើត្រីរ៉ស់
កំណត់​សំគាល់
អាច​ប្រើ​ប្រាស់ ត្រី​អណ្ដែង​ ឬ​ សាច់​ជ្រូក ​ជំនួស​​ត្រី​រ៉ស់​។​ បើ​ចូល​ចិត្ត​ញ៉ាំបន្លែ​, អាច​ដាក់​តិចតួច សណ្ដែក​កួរ​ ឬ​​ ខាត់​ណា​​ តាមចិត្តចង់៕
ដំណកស្រង់ពី http://women.open.org.kh/km/fish_deepfry_sauce

Share this post

Post a comment

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum:

Next Post
Newer Post
Previous Post
Older Post