ជ្រក់ ខ្ទឹមស


គ្រឿងផ្សំ
  • ខ្ទឹមស (មើមតូចល្មម)
  • ស្ករស
  • ទឹកដាំពុះ
  • ទឹកខ្មេះ
  • អំបិល
វិធីផ្សំ
  1. លាងស្អាត កាត់ឫស តំរឹម ខ្ទឹមស
  2. ទុកអោយខ្ទឹមស ស្រកទឹក
  3. ដាក់រៀបខ្ទឹម ក្នុងកែវ ឬ ក្រឡ
  4. ដាំពុះ ទឹក (១០​លីត្រ) ក្នុងនោះ លាយអោយសព្វ ស្ករស (៣ គីឡូ), អំបិល (១ គីឡូ)
  5. ទុកទឹក អោយនៅក្តៅអ៊ុនៗ
  6. ចាក់ទឹក ទៅក្នុងកែវ ឬ ក្រឡដី
  7. គ្របជិត ដើម្បីខ្ទឹមស ងំបានល្អ
រក្សាទុក
  • រក្សាទុកកែវ ឬ ក្រឡ មានខ្ទឹមស នៅកន្លែង មិនក្តៅពេក មិនត្រជាក់ពេក
  • គ្របជិត ទុក ២ ទៅ ៣ ខែ ទើបអាចញ៉ាំបាន
  • ប្រើប្រាស់ស្លាបព្រាស្អាត ដើម្បីដួសខ្ទឹមស ញ៉ាំ
ដំណកស្រង់ពី http://www.cambodiacic.info/articledetail.asp?req_id=2170

Share this post

Post a comment

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum:

Next Post
Newer Post
Previous Post
Older Post