​វិធី​ឆា​បាយ​ឲ្យ​ឆ្ងាញ់​

នៅពេល ​អ្នក​ឆា​បាយ​មិន​ថា ជាមួយ​សាច់មាន់ សាច់គោ ស៊ុត បង្គា​... គួរ​ចៀស​វា​ប្រើ​ទឹកត្រី ដោយ​ប្រើ​អំបិល​ជំនួស​វិញ​ល្អ​ជាង ព្រោះ​អំបិល​នឹង​ជួយ​ឲ្យ​បាយ​ឆា​ទន់​ល្អ​ឡើង ។ ប្រសិនបើ​អ្នក​ប្រើ​ភាគ​ផ្សំ​របស់​បន្លែ ដែលមាន​ទឹក​ច្រើន​បាយ​ឆា​របស់​អ្នក អាច​នឹង​ជ្រាយ ឬ​រីក​ផ្អៀ​ចៗ ដូច្នេះ​នៅពេល​អ្នក​ចង់​ដាក់​ប៉េងប៉ោះ ចូល​ជាមួយ​បាយ​ឆា គួរ​ខ្វេះ​គ្រាប់​ចេញ​សិន រួច​ហាន់​ប៉េង​បោះ​ជា​ចំណិតៗ មុននឹង​យកទៅ​ឆា​ជាមួយ​បាយ ទើប​បាយ​ឆា​មិន​ជ្រាយ​ផ្អៀ​ច ៕

Source:http://knowledge.cen.com.kh/index.php?option=com_content&view=article&id=975:2011-02-16-03-24-11&catid=38:woman-and-house-work&Itemid=57

Share this post

Post a comment

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum:

Next Post
Newer Post
Previous Post
Older Post