​វិធី​រក្សាទុក​នំ​បុ័ង​ឲ្យ​បានយូរ​


នំ​ដែល​ធ្វើ​ដោយ​ម្សៅ​សាលី និង​ដាក់​ម្សៅ​មេដំបែ​ដូចជា នំ​បុ័ង ឬ​នំដុត​ផ្សេងៗ ពេលដែល​ត្រូវការ​រក្សាទុក​ហូប​បានយូរ ចូរ​ដាក់ចូល​ក្នុង​ថង់​ប្លា​ស្ទិ​ក រួច​រឹត​មាត់​ថង់​ឲ្យ​ណែន បន្ទាប់មក​យកទៅ​ក្លាស្សេ ក្នុង​ថត​ក្លាស្សេ​កក នៃ​ទូទឹកកក វា​នឹង​ជួយ​រក្សា​គុណភាព​បាន​ដល់​មួយខែ ។ នៅពេលដែល​អ្នកត្រូវកា​រ យកមក​ទទួលទាន គ្រាន់តែ​ស្រាយ​ស្ប៉ោ​ង យកនំ​បុ័ង​ទៅ​ដាក់​ចូលក្នុង​ម៉ាស៊ីនកម្ដៅ ប្រមាណ ៥ នាទី សាច់​នំ​បុ័ង នឹង​ប្រែ​មកជា​សភាព​ដើម ៕


Source: http://knowledge.cen.com.kh/index.php?option=com_content&view=article&id=993:2011-02-19-02-43-39&catid=38:woman-and-house-work&Itemid=57

Share this post

Post a comment

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum:

Next Post
Newer Post
Previous Post
Older Post