នំដែលធ្វើដោយម្សៅសាលី និងដាក់ម្សៅមេដំបែដូចជា នំបុ័ង ឬនំដុតផ្សេងៗ ពេលដែលត្រូវការរក្សាទុកហូបបានយូរ ចូរដាក់ចូលក្នុងថង់ប្លាស្ទិក រួចរឹតមាត់ថង់ឲ្យណែន បន្ទាប់មកយកទៅក្លាស្សេ ក្នុងថតក្លាស្សេកក នៃទូទឹកកក វានឹងជួយរក្សាគុណភាពបានដល់មួយខែ ។ នៅពេលដែលអ្នកត្រូវការ យកមកទទួលទាន គ្រាន់តែស្រាយស្ប៉ោង យកនំបុ័ងទៅដាក់ចូលក្នុងម៉ាស៊ីនកម្ដៅ ប្រមាណ ៥ នាទី សាច់នំបុ័ង នឹងប្រែមកជាសភាពដើម ៕
Source: http://knowledge.cen.com.kh/index.php?option=com_content&view=article&id=993:2011-02-19-02-43-39&catid=38:woman-and-house-work&Itemid=57