ភ្លា​មឹក​ ក្លាសេ

 







គ្រឿង​ផ្សំ
  • មឹក​ស្រស់​ ​ ​ ៥០​ ក្រាម
  • ប៉េងប៉ោះ​ផ្លែ​តូចៗ​ ​ ​ ២៥​ ក្រាម
  • ខ្ទឹម​បារាំង​ ​ ​ ១​/៤​ ចំណិត
  • ដើម​ខ្ទឹម​ ​ ​ ១​ ដើម
  • ខ្ញី ២​ បន្ទះ
  • ខ្ទឹម​ស​ ​ ​ ២​ កំពឹស
  • ម្ទេស​ទុំ​ ​ ​ ១​ ផ្លែ
គ្រឿង​ផ្សំ​រសជាតិ
  • ទឹក​ត្រី​ ​ ​ ១​ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
  • ទឹក​ក្រូច​ឆ្មារ​ ​ ​ ២​ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
  • ម្សៅ​ស៊ុប​ខ្នរ​ ​ ​ ១​​ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
វិធី​ចំអិន
  1. លាង​ទឹក​ឲ្យ​ស្អាត មឹក​ស្រស់
  2. ហាន់​ជា​ចំរៀក​វែងៗ​ និង ​ឆូត​ជា​កង់ៗ
  3. ស្ងោរ​ឆ្អិន
  4. ស្រង់​ចេញ
  5. យក​ទៅ​ក្លាស្សេ​ទឹក​កក​ ទុក​ប្រើ​ការ
  6. ហាន់ជាកង់ ផ្លែ​ប៉េងប៉ោះ
  7. ហាន់ជាចំរៀក ខ្ទឹម​បារាំង
  8. ចិញ្ច្រាំ​ម៉ត់ ដើម​ខ្ទឹម,​ ខ្ញី, ខ្ទឹម​ស​ និង​ ម្ទេស​ទុំ​ ទុក​ប្រើ​ការ
  9. លាយច្របល់ ​គ្រឿង​ផ្សំ​ និង​ គ្រឿង​ផ្សំ​រសជាតិ
  10. ដួស​ដាក់​ក្នុង​ចាន​ ញាំ ជាការស្រេច៕
ដំណកស្រង់ពី http://women.open.org.kh/km/raw_prozen_squid1

Share this post

Post a comment

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum:

Next Post
Newer Post
Previous Post
Older Post