បង្គា​ស្ងោរ​ ចៀន​លាយ​ស្អំ​ និង​ស៊ុត

 









គ្រឿង​ផ្សំ
  • បង្គា​ស្ងោរ​ ១០ ​ក្បាល
  • ត្រួយស្លឹក​ស្អំ​​ ១ ​ចាន
  • ស៊ុត​មាន់​ ១ ​គ្រាប់
  • កាពិដុត​ ២ ​ស្លាបព្រា
  • ខ្ទឹម​ស​ ១២​ កំពឹស
  • បង្គា​ស្ងួត​ (ម៉ត់) ១ ​ស្លាបព្រា
  • ទឹកត្រី​ → ១/២ ស្លាបព្រា
  • ស្ករ​  ១ ​ស្លាបព្រា
  • ទឹក​ក្រូច​ឆ្មារ​ ២​ ស្លាបព្រា
  • ម្ទេស​ខ្មាំង​ ១២ ​គ្រាប់
  • ម្សៅស៊ុប​ខ្នរ​ ១ ​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ
  • ប្រេង​ឆា
វិធី​ចំអិន
  1. បក​ សំបកបង្គា​ស្ងោរ​ កាត់​ចេញ ក្បាល​ និង កន្ទុយបង្គា
  2. គោះ​ពងមាន់ ​ដាក់​ចាន​ កូរ​វឹក​ជាមួយ​ស្អំ
  3. ចាក់​ប្រេង​​ដាក់ខ្ទះ​ លើចង្ក្រាន ទុក​អោយក្ដៅ​ខ្លាំង
  4. ដាក់​ពុម្ព​ (បើ​មាន) ​​ចាក់​​ចូលពុម្ភ ស្លឹកស្អំ​លាយពងមាន់
  5. បន្ថែម​ ៥​ បង្គា​ លើផ្ទៃ នៃមួយ​ដុំ (១០ បង្គា​ សំរាប់ ២ ដុំ)
  6. បុក​​ម៉ត់ច្របល់ កាពិ​, ខ្ទឹម​ស, ​ម្ទេស​ខ្មាំង
  7. កូរច្របល់ ​បង្គា​ស្ងួត,​ ទឹក​ត្រី​, ស្ករ​, ទឹក​ក្រូច​ឆ្មារ​, ​ម្សៅស៊ុប​ខ្នរ
  8. រៀប​ដាក់​ចាន​ ញ៉ាំតាម​តំរូវការ ៕
ដំណកស្រង់ពី​ http://women.open.org.kh/

Share this post

Post a comment

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum:

Next Post
Newer Post
Previous Post
Older Post