មាន់ ដុតចំបើង

គ្រឿងផ្សំ
  • មាន់ស្រែ  ១ ក្បាល (ទំងន់ ១ គីឡូក្រាម)
  • ជីវ៉ាន់ស៊ុយ  ៥ ដើម
  • អំបិលម៉ត់   ១ ស្លាបព្រាកាហ្វ
  • គល់ស្លឹកគ្រៃដំបំបែក   ៤ គល់
  • ខ្ទឹមស   ៥ កំពិស
  • ម្រេចគ្រាប់  ១០គ្រាប់
  • ទឹកត្រី
វិធីចំអិន
  • បុកល្អិតច្របល់ មើមខ្ទឹម, ឬសជីវ៉ាន់ស៊ុយ, ម្រេច, អំបិល  ទុកប្រើប្រាស់ជាគ្រឿង
  • លាងស្អាត មាន់, យកចេញ គ្រឿងក្នុង
  • ប្រឡាក់គ្រឿង មាន់ ជាមួយគ្រឿង ដែលបានបុកហើយ
  • លាយជាមួយទឹកត្រីអោយសព្វទាំងក្នុងទាំងក្រៅ
  • ឆ្មូលញ៉ុកគល់ស្លឹកគ្រៃ ទៅក្នុងខ្លួនមាន់
  • ដេរភ្ជិត គូថមាន់
  • ដោតមាន់ នៅចុងឈើម្ខាង, ចុងឈើម្ខាងទៀត ដោតទៅដី
  • ដាក់ចានគោម លើដី នៅចំពីក្រោមមាន់
  • គ្របពីលើមាន់ ដោយសំបកប៉ោត
  • គរចំបើងលើសំបកប៉ោត អោយលិចកប់ប៉ោត
  • ដុតឆេះទ្រលោម ចំបើង ដែលបានគ្របលិចប៉ោត
  • ដុត ពី ១៥ ទៅ ២០នាទី
  • លើកចេញ សំបកប៉ោត
  • ដាក់មាន់ឆ្អិនផុយ ទៅលើចានគោម សំរាប់ញ៉ាំ តាមឆ្ងាញ់
ដំណកស្រង់ពី៖ http://www.usofttechnology.com.kh/cookfood/showfood.aspx?id=103

Share this post

Post a comment

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum:

Next Post
Newer Post
Previous Post
Older Post