សាច់គោកំឡោចម្រេចខ្មៅ


-រយៈពេល ៖ ២០នាទី, តម្លៃ ៖ ៤០០០រៀល ២ចំណែក។

-គ្រឿងផ្សំ ៖ សាច់គោ​ហ្វី​ឡេ ៤០០g, ការ៉ុត ២០០g, Boaro ឬ​គល់​ស្ពៃ
-តឿ ១០០g, ម្រេច​ទុំ​១០g, ខ្ទឹម​លីង២ស្លាបព្រា​ស៊ុប,ប៊័រ, ប្រេងឆា
-អំបិល ,ម្ស៉ៅ​ស៊ុប , ម្ទេស​លឿង១ផ្លែ ។
១.សាច់គោ​ស្អាតហាន់​ជា​បួន​បន្ទះ​ស្មើគ្នា។ប្រើ​ខ្នងកាំបិត​ដំ​សាច់គោតិចៗឱ្យ​ទន់រួច​ប្រឡាក់​ជាមួយ​ម្សៅ​ស៊ុប​ទឹកស៊ីអ៊ីវប្រេងឆា១ភាគ២ស្លាបព្រា​ស៊ុប​ហើយ​ទុក​ឱ្យបាន១៥នាទី។
២.Boaro ឬ​គល់​ស្ពៃ​តឿ​លាង​ស្អាត​កាត់​ជា​កង់, ការ៉ុត​កោស​សំបក ហើយ​កាត់​ជា៣ជ្រុង​ល្មម​ញ៉ាំ រួច​ចម្អិន​ឱ្យ​ឆ្អិន​ទាំង​ការ៉ុត​ទាំង​ស្ពៃ​តឿ។ដាក់ចូល​ខ្ទះ​កូរ​ជាមួយ​ប៊័រ១ស្លាបព្រា​កាហ្វេ​អំបិល១ស្លាបព្រា​កាហ្វេ។
៣.កម្ដៅ​ប៊័រ១ស្លាបព្រា​ស៊ុប រួច​ដាក់​សាច់​ចូល​ចៀន​ដល់​សាច់គោ​ឡើង​ក្រហម។ ដាក់​ខ្ទឹម​លីង​និង​ម្រេច​ដែល​ម៉ដ្ដ​រោយ​លើ​សាច់គោ​ឱ្យ​ជាប់​ជុំវិញ។ ពេល​ឆ្អិន​រៀប​ដាក់​ចានទៀប​ជាមួយ​ការ៉ុត​និង​ស្ពៃ​តឿ ម្ទេស។ អាច​ញ៉ាំ​បាន​ជាមួយ​នំប៉័ង​ឆ្អើរ៕
សរសេរដោយ ទស្សនាវដ្តី អាថ័កំបាំង

Share this post

Post a comment

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum:

Next Post
Newer Post
Previous Post
Older Post