​តិច​និក​ធ្វើ​ទឹកខ្ទិះ​ឲ្យ​ខាប់​


ស្ត្រី ​មេផ្ទះ​ខ្លះ​ធ្លាប់ប្រើ​តិច​និក ក្នុង​ការធ្វើ​ខ្ទិះដូង​ឲ្យ​ខាប់ ដោយ​បន្ថែម​ម្សៅ​ឆា​ចូលទៅ ប៉ុន្ដែ​វា​ធ្វើ​ឲ្យ​ខូច​រសជាតិ​បាន ។ ការពិត មាន​វិធី​ធ្វើ​ទឹកខ្ទិះ​ឲ្យ​ខាប់ គឺ​គ្រាន់តែ​ដាក់​ខ្ទិះ​ក្នុង​ឆ្នាំង​លើ​ភ្លើង ហើយ​អ្នក​អាច​ថែម​អំបិល​បន្ដិចបន្តួច​ចូលទៅ បន្ទាប់មក​ប្រើ​ស្លាបព្រា​កូរ​បណ្ដើរៗ រហូតដល់​ទឹកខ្ទិះ​ពុះ​សព្វ ទើប​លើក​ចុះ នោះ​អ្នកនឹង​បានទទួល​ខ្ទិះ​ដែល​ខាប់ មាន​រសជាតិ​ល្អ​មិន​ខាន ៕


Source: http://knowledge.cen.com.kh/index.php?option=com_content&view=article&id=963:2011-02-14-02-39-34&catid=38:woman-and-house-work&Itemid=57

Share this post

Post a comment

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum:

Next Post
Newer Post
Previous Post
Older Post