​តិច​និក​ធ្វើ​ឲ្យ​នំត្នោត​ឡើង​ល្អ​

នំអាកោត្នោត គឺជា​នំ​បែប​បុរាណ​ខ្មែរ ដែល​ជនជាតិខ្មែរ​យើង​និយម ធ្វើ​ទទួលទាន​ក្នុង​គ្រួសារ ឬ​ធ្វើ​លក់​នៅតាម​ទីផ្សារ ប៉ុន្ដែ​បើ​អ្នក​មិនចេះ​តិច​និក​ខ្លះ​ទេ នំអាកោត្នោត​របស់​អ្នក នឹងមិន​ឡើង​ល្អ​ទេ ។​
តិច​និក​ធ្វើ​នំអាកោត្នោត​ឡើង​ល្អ គឺ​នៅពេល​ផ្សំសាច់​ត្នោត និង​ម្សៅ​ជាមួយ​ស្ករត្នោត ចូរ​បន្ថែម​ក្បាលខ្ទិះ​ចូលចិត្ត ។ ក្បាលខ្ទិះ នឹងធ្វើ​ឲ្យ​នំ​របស់​អ្នក​ទន់ ឡើង​ធំ និង​មាន​រសជាតិ​កាន់តែ​ឆ្ងាញ់ ៕

Source: http://knowledge.cen.com.kh/index.php?option=com_content&view=article&id=986:2011-02-17-04-23-51&catid=38:woman-and-house-work&Itemid=57

Share this post

Post a comment

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum:

Next Post
Newer Post
Previous Post
Older Post