នំអាកោត្នោត គឺជានំបែបបុរាណខ្មែរ ដែលជនជាតិខ្មែរយើងនិយម ធ្វើទទួលទានក្នុងគ្រួសារ ឬធ្វើលក់នៅតាមទីផ្សារ ប៉ុន្ដែបើអ្នកមិនចេះតិចនិកខ្លះទេ នំអាកោត្នោតរបស់អ្នក នឹងមិនឡើងល្អទេ ។
តិចនិកធ្វើនំអាកោត្នោតឡើងល្អ គឺនៅពេលផ្សំសាច់ត្នោត និងម្សៅជាមួយស្ករត្នោត ចូរបន្ថែមក្បាលខ្ទិះចូលចិត្ត ។ ក្បាលខ្ទិះ នឹងធ្វើឲ្យនំរបស់អ្នកទន់ ឡើងធំ និងមានរសជាតិកាន់តែឆ្ងាញ់ ៕
Source: http://knowledge.cen.com.kh/index.php?option=com_content&view=article&id=986:2011-02-17-04-23-51&catid=38:woman-and-house-work&Itemid=57
:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum:
Next Post
Newer Post Previous Post
Older Post
Newer Post Previous Post
Older Post
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Topics by Categories
- ការថែទាំកុមារ (23)
- ចំណេះដឹងទូទៅ (43)
- ចោរលួច ឬប្លន់ ចាប់មិនទាន់ ចុចត្រង់នេះ (1)
- តារាខ្មែរ (4)
- តារាអន្តរជាតិ (3)
- បចេ្ចកវិទ្យា (IT) (6)
- ប្រវត្តិទីកន្លែង (1)
- ព័ត៌មានសេដ្ឋកិច្ច (5)
- ព្រះពុទ្ឋ និងព្រះធម៌ (7)
- វិធីធ្វើម្ហូបខ្មែរ (34)
- សម្ផស្ស (30)
- សុខភាពបុរសស្រី្ត (3)
- សុខភាពផ្លូវភេទ (52)
- ស្ថានភាពស្រុកខ្មែរ (6)
- អាហារ (23)
- អ្នកនិពន្ឋខ្មែរ (1)