- មាន់ខ្មៅ ៤ក្បាល
- សាច់ជ្រូកសុទ្ធ ៣០០ក្រាម
- ថ្មាំចិនសែមាន់ខ្មៅ
គ្រឿងផ្សំរសជាតិ៖
- ទឹកស៊ុបមាន់ខាប់ ៣ស្លាបព្រាបាយ
- អំបិល ១/២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ទឹកស៊ុប ៤វែក
- ស្រាស ១ពែង
វីធីធ្វើ៖
- មាន់ខ្មៅធ្វើឲ្យស្អាតរួចស្រុះទឹកក្តៅបន្តិច កាត់ស្មងជើងចេញ បន្ទាប់មកសាច់ជ្រូកកាត់គ្រប់ ៤ជ្រុងល្មម។
- យកក្រឡមាន់ខ្មៅដាក់ថ្មាំចិនចូល សាច់ជ្រូក សាច់មាន់ខ្មៅ និងស្រាសបន្តិចក្នុងក្រឡនីមួយៗ។
- ដាក់ខ្ទះដាំទឹកស៊ុបឲ្យពុះ ដាក់ទឹកស៊ុបមាន់ខាប់ អំបិលភ្លប់មើលល្មមដួសដាក់ក្រឡឲ្យពេញ គ្របជិតយកទៅចំហុយរយៈពេល ៣ម៉ោងក្នុងសីងចំហុយជាស្រេច។
Source: http://sovanntips.wordpress.com/