ស៊ុបមាន់ខ្មៅ

គ្រឿងផ្សំ៖
  • មាន់ខ្មៅ ៤ក្បាល
  • សាច់ជ្រូកសុទ្ធ ៣០០ក្រាម
  • ថ្មាំចិនសែមាន់ខ្មៅ
គ្រឿងផ្សំរសជាតិ៖
  • ទឹកស៊ុបមាន់ខាប់ ៣ស្លាបព្រាបាយ
  • អំបិល ១/២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
  • ទឹកស៊ុប ៤វែក
  • ស្រាស ១ពែង
វីធីធ្វើ៖
  1. មាន់ខ្មៅធ្វើឲ្យស្អាតរួចស្រុះទឹកក្តៅបន្តិច កាត់ស្មងជើងចេញ បន្ទាប់មកសាច់ជ្រូកកាត់គ្រប់ ៤ជ្រុងល្មម។
  2. យកក្រឡមាន់ខ្មៅដាក់ថ្មាំចិនចូល សាច់ជ្រូក សាច់មាន់ខ្មៅ និងស្រាសបន្តិចក្នុងក្រឡនីមួយៗ។
  3. ដាក់ខ្ទះដាំទឹកស៊ុបឲ្យពុះ ដាក់ទឹកស៊ុបមាន់ខាប់ អំបិលភ្លប់មើលល្មមដួសដាក់ក្រឡឲ្យពេញ គ្របជិតយកទៅចំហុយរយៈពេល ៣ម៉ោងក្នុងសីងចំហុយជាស្រេច។

Share this post

Post a comment

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum:

Next Post
Newer Post
Previous Post
Older Post