ទទួលទាន​បែបណា​មិន​ឲ្យ​មានក្លិន​ខ្លួន!

 ក្នុងករណី​ដែល​យើង​មាន​បញ្ហាក្លិន​ ខ្លួន គួរ​ជៀស​វាង​អាហារ​ប្រភេទ​ម្សៅ​ផ្អាប់​, ខ្លាញ់​ប្រេង ដែល​មាន​បន្ថែម​ជាតិ​​អ៊ីត្រូសែន (Hydrogentated-Oils) អាហារ​ឆ្លងកាត់​របៀបវីធីផ្សេងៗ និង​សាច់​សត្វ​ពណ៌​ក្រ​ហម ព្រោះ​អាហារ​ដូចពោលនេះ អាចធ្វើ​ឲ្យ​កើត Deousin ក្នុងសរសៃឈាមបាន​​ច្រើន។ ក្រៅពីនេះ គួរ​ជៀសវាង​​​អាហារ​មាន​ជាតិសរសៃ​តិច, គ្រឿង​ផឹក ដែល​​មានជាតិ​អាល់កុលច្រើន, កាហ្វេអ៊ីន រួមទាំង​ខ្ទឹម.ស និង​ខ្ញី ផងដែរ។
 
 ចំពោះ ​អាហារ​ដែល​គួរ​ទទួល​ទាន​ជា​ប្រចាំ ដើម្បី​ជួយ​កាត់​បន្ថយ​ក្លិនខ្លួន​បាន ដូចជាៈ គ្រាប់​ធុញជាតិ, បន្លែ​ពណ៌​បៃតង, សណ្តែកទ្រើង, ផ្លែឈើស្រស់ និង​ផលិត​ភណ្ឌ ធ្វើ​ពីជាតិ​សណ្តែក​សៀង និង​សណ្តែក​ផ្សេងៗ (You are what you eat) ដែលបរិភោគ​បាន​ជានិច្ច គ្មានបញ្ហា៕
 
Source: http://www.ksn-news.com/ksn_details.aspx?Tbl_News_Identity_Id=2041

Share this post

Post a comment

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum:

Next Post
Newer Post
Previous Post
Older Post