អាម៉ុក


.









គ្រឿង​ផ្សំ​ ៖
  • ត្រី​រ៉ស់
  • ស្លឹក​គ្រៃ
  • រមៀត
  • ខ្ទឹម​ស
  • ម្ទេស​ក្រៀម
  • អំបិល
  • ទឹក​ត្រី
  • ស្លឹក​ក្រូច​សើច​ ឬ​សំបក​ផ្លែ​ក្រូច
  • ស្លឹក​ញ
  • ដូង​ទុំ
  • ប្រហុក​សាច់។
វិធី​ ចំអិន​ ៖
  1. ពន្លះត្រី​ យក​ឆ្អឹង​ចេញ
  2. ហាន់​ត្រី ជា​បន្ទះ​ស្ដើង
  3. បុកច្របល់ម៉ត់ ស្លឹក​គ្រៃ​ រមៀត​ ខ្ទឹម​ស​ ម្ទេស​ក្រៀម​ និង​អំបិល
  4. បារ​វា ដាក់​ ក្នុង​ចានមានសាច់ត្រី
  5. ពូត​ដូងយក​​ក្បាល​ខ្ទិះ
  6. ចាក់​ខ្ទិះដូង លើ​ត្រី
  7. ចិញ្ច្រាំ​អោយ​ល្អិត​ ប្រហុក​បន្តិច​ លាយ​ជាមួយ​គ្នា
  8. ចាក់​ទឹកត្រី​បន្តិច
  9. កូរវឹកដោយវែក ទាល់​តែ​បែក​សាច់​ត្រី​ និងទឹក​ខ្ទិះ ខាប់​រលាយ​សាច់មួយ
  10. កាត់​ស្លឹក​ញ​ ជា​កំណាត់​ខ្លី​ ​សំរាប់ទ្រាប់បាត ​លើ​ស្លឹក​ចេក
  11. ដួស​ចាក់​លើ​ ស្លឹកញ ហើយ​ខ្ចប់​ឲ្យ​ជិត សាច់​ត្រី​ ដែលបានកូរនឹង​ទឹក​ខ្ទិះ
  12. ប្រើប្រាស់ធាង​ដូង ​ជា​កន្លះ​ខ្ទាស់អោយ​ជាប់
  13. ដាក់​ចំហុយចំអិន ​វា ក្នុង​ឡាំងស៊ឹង​ ​​ជា​ការ​ស្រេច៕
ដំណកស្រង់ពី ទំព័រស្រ្តី http://women.open.org.kh/km/amouk

Share this post

Post a comment

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum:

Next Post
Newer Post
Previous Post
Older Post