- ត្រីកេសឆ្អើរ ២ក្បាល
- កាពិ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ទឹកក្តៅ ១ស្លាបព្រា
- បង្គាក្រៀម ២០ក្រាម
- ម្សៅស៊ុបមាន់ ១/២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ស្កសរ ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ទឹកក្រូចឆ្មា ២ស្លាបព្រាបាយ
- ម្ទេសដៃនាង ២គ្រាប់
- ខ្ទឹមស និង ខ្ទឹមក្រហម ២កំពឹស
- ស្ពៃក្តោប ២០ក្រាម
- ពពាយ
- ស្វាយ
- ត្រប់ស្រួយ
- សណ្តែកគួរ
- ជីនាងវង
វិធីធ្វើ៖
- យកត្បាល់ និង អង្រែ ដាក់ខ្ទឹមសរ ខ្ទឹមក្រហម ម្ទេសដៃនាង កាពិ បង្គាក្រៀម បុកបញ្ចូលគ្នា ឲ្យម៉ត់ទើបបង់គ្រឿងដូចជាៈ ស្ករ ម្សៅស៊ុបមាន់ ទឹកក្រូចឆ្មារ សណ្តែកគួរ និងចុងក្រោយ ដាក់ជីនាងវង និងទឹកឆ្អិនចូលបន្តិចជាការស្រេច។
- យកត្រសក់ ស្វាយ ពពាយចិតជាចង្វាយមូល ត្រប់ស្រួយ ស្ពៃក្តោប រៀបជុំវិញចានសំប៉ែត ទើបដួសសណ្តែកគួរបុកនេះ ដាក់ចំកណ្តាលចាន ទើបទទួលទានបាន។
Source: http://sovanntips.wordpress.com
មើលទៅឆ្ងាញ់ណាស់
ReplyDeleteហិហិហិ នឹងសាកល្បនៅថ្ងៃសម្រាកនេះលមើលសិន។ ទំនងជាឆ្ងាញ់ណាស់។
ReplyDelete