តិច​និក​ចៀន​សាច់ក្រក​ឲ្យ​ទន់​ឆ្ងាញ់​

ក្មេងៗ ​ចូលចិត្ត​ញ៉ាំ​សាច់ក្រក​ណាស់ ប៉ុន្ដែ​បើ​ទិញ​មក​ដាក់​ចៀន​ភ្លាមនោះ សាច់ក្រក​នឹង​រឹង ។ ដូច្នេះ អ្នក​ត្រូវតែ​ដាំទឹក​ឲ្យ​ពុះ សឹម​ដាក់​ស្ងោរ​សាច់ក្រក​ឲ្យ​ឆ្អិន រួច​សំដិល​ឲ្យ​ស្ងួត ទើប​យកទៅ​ចៀន​ដោយ​ប្រើ​ភ្លើង​ល្មមៗ ពេលនោះ​អ្នកនឹង​ទទួលបាន​សាច់ក្រក ដែល​ស្រួយ​ខាងក្រៅ ហើយ​ខាងក្នុង​ទន់​ឆ្ងាញ់ គួរ​ឲ្យ​ចង់​ទទួលទាន ៕

Source: http://knowledge.cen.com.kh/index.php?option=com_content&view=article&id=1035:2011-02-25-03-15-57&catid=38:woman-and-house-work&Itemid=57​

Share this post

Post a comment

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum:

Next Post
Newer Post
Previous Post
Older Post