វិជ្ជាធ្វើម្ហូប

សាច់គោកំឡោចម្រេចខ្មៅ

-រយៈពេល ៖ ២០នាទី, តម្លៃ ៖ ៤០០០រៀល ២ចំណែក។-គ្រឿងផ្សំ ៖ សាច់គោ​ហ្វី​ឡេ ៤០០g, ការ៉ុត ២០០g,...
Read More...

ឆាក្តៅសាច់មាន់

គ្រឿងផ្សំ៖សាច់មាន់ ៣០០ក្រាម គល់ស្លឹកគ្រៃ ១ដើម ស្លឹកក្រូចសើច ៣សន្លឹក ម្ទេសដៃនាង ៣ផ្លែ គល់ខ្ទឹម ៣ដើម ខ្ទឹមសរ ២កំពឹស ជីម្រះព្រៅ ១ដើម គ្រឿងផ្សំរសជាតិ៖ទឹកប៉ាវហ៊ឺ...
Read More...

បុកសណ្តែកគួរត្រីឆ្អើរ

គ្រឿងផ្សំ៖ត្រីកេសឆ្អើរ ២ក្បាល កាពិ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ ទឹកក្តៅ ១ស្លាបព្រា បង្គាក្រៀម ២០ក្រាម ម្សៅស៊ុបមាន់ ១/២ស្លាបព្រាកាហ្វេ ស្កសរ ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ ទឹកក្រូចឆ្មា...
Read More...

មីឆាគ្រឿងសមុទ្រ

គ្រឿងផ្សំ៖បង្គា ៣០ក្រាម មឹក ៣០ក្រាម ពងមាន់ ១គ្រាប់ ខាត់ណា ៣០ក្រាម ផ្សិតចំបើង ២០ក្រាម ការ៉ុត ៣ចំណិត ផ្កាខាត់ណា ១០ក្រាម បណ្តូលពោតកំប៉ុង ១គ្រាប់ ផ្សិតកំប៉ុង...
Read More...

ស៊ុបជីឆាយ

គ្រឿងផ្សំ៖សាច់ជ្រូក ៥០ក្រាម គ្រឿងក្នុងជ្រូក ៥០ក្រាម ប្រហិតត្រី ១/២​កញ្ចប់ សសៃកែង​ ២ដុំ បង្គា ១០ក្រាម មឹក ១០ក្រាម ហេបីយីហ៊ឺ​ ១០ក្រាម ផ្សិតចំបើង...
Read More...


ស្លាបមាន់ បំពង


គ្រឿងផ្សំស្លាបមាន់ (យកត្រឹមគល់ស្លាប) → ៦០០ ក្រាម ម្សៅ (សំរាប់បំពង) → ៣ ស្លាបព្រាបាយ គ្រឿងផ្សំប្រលាក់សាច់ទឹកស៊ីអ៊ីវ →...
Read More...

 


មាន់ ដុតចំបើង


គ្រឿងផ្សំ មាន់ស្រែ  → ១ ក្បាល (ទំងន់ ១ គីឡូក្រាម) ជីវ៉ាន់ស៊ុយ  → ៥ ដើម អំបិលម៉ត់   → ១ ស្លាបព្រាកាហ្វ គល់ស្លឹកគ្រៃដំបំបែក...
Read More...

 


បង្គា​ស្ងោរ​ ចៀន​លាយ​ស្អំ​ និង​ស៊ុត


  គ្រឿង​ផ្សំ បង្គា​ស្ងោរ​ → ១០ ​ក្បាល ត្រួយស្លឹក​ស្អំ​​ → ១ ​ចាន ស៊ុត​មាន់​ → ១ ​គ្រាប់ កាពិដុត​ → ២ ​ស្លាបព្រា ...
Read More...

 


ភ្លា​មឹក​ ក្លាសេ


  គ្រឿង​ផ្សំ មឹក​ស្រស់​ ​ ​ → ៥០​ ក្រាម ប៉េងប៉ោះ​ផ្លែ​តូចៗ​ ​ ​ → ២៥​ ក្រាម ខ្ទឹម​បារាំង​ ​...
Read More...

 


ស៊ុប បង្គា


  គ្រឿង​ផ្សំ បង្កា​ ​ ​ → ៤០០​ ក្រាម ផ្សិត​ចំបើង​ ​ ​ → ១៥០​ ក្រាម ប៉េងប៉ោះ​ទុំ​ ​ ​ → ១​ ផ្លែ គ្រឿង​ផ្សំ​បន្ថែម​...
Read More...

 


សាច់​ជ្រូក ​ក្រូចឆ្មារ


  *គ្រឿង​ផ្សំ សាច់​ជ្រូក​ចំឡក (​ហាន់​​ទទឹង)​ ​ ​ → ១​ កូន​ចាន ខ្ទឹម​ចិញ្ច្រាំ​ ​ ​ → ១/៤ កូន​ចាន ទឹកត្រី​...
Read More...

 


ត្រី​បំពង​ស្រួយ​​ ឆា​ជាមួយ​ទឹក​ជ្រលក់


.  
គ្រឿង​ផ្សំ ហាត់ជាកង់ ត្រី​រ៉ស់​​ ​ ​ → ៣០០​ ក្រាម ទឹក​ជ្រលក់​ ​ ​ → ២​ ស្លាបព្រាបាយ ទឹក​ត្រី​ ​ ​ →...
Read More...



ជ្រក់ ខ្ទឹមស


គ្រឿងផ្សំ
  • ខ្ទឹមស (មើមតូចល្មម)
  • ស្ករស
  • ទឹកដាំពុះ
  • ទឹកខ្មេះ
Read More...

 



ទឹក​ប្រហុក​ អន្លក់​ខ្ចី

 
គ្រឿង​ផ្សំ
  • ត្រី​ងៀត​អាំង​ ​ ២​-៣​​ ដុំ
  • ម្ទេស​ក្រៀម​ម៉ត់​​ ១/២ ស្លាបព្រាបាយ
  • ខ្លាញ់​ជ្រូក​ (ដុំ​តូចៗ)​ កន្លះ​ចាន​ចង្កឹះ
  • ទឹក​ក្រូច​ឆ្មារ​​ ២​ ស្លាបព្រាបាយ
  • ប្រហុក​​ ៥០ ក្រាម ឬ កន្លះខាំ
  • ម្សៅស៊ុបរ៉តឌី​ ​ បន្តិចបន្តួច
Read More...

អាម៉ុក

គ្រឿង​ផ្សំ​ ៖
  • ត្រី​រ៉ស់
  • ស្លឹក​គ្រៃ
  • រមៀត
  • ខ្ទឹម​ស
  • ម្ទេស​ក្រៀម
Read More...

ស៊ុប​គោ​ ក្ដៅ

គ្រឿង​ផ្សំ

  • សាច់​គោ​ (សាច់​ត្រយូង​ចេក)​ ៤៥០​ ក្រាម
  • ទឹក​ ៦​ កែវ
  • ម្ទេស​ទុំ​ ១​ផ្លែ
Read More... 










Share this post

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: